En av de senaste årens största popfenomen är den unge, amerikanske rapparen och sångaren Post Malone som tagit världen med storm. Likt kanadensaren Ju

En av de senaste årens största popfenomen är den unge, amerikanske rapparen och sångaren Post Malone som tagit världen med storm. Likt kanadensaren Justin Bieber började han sin karriär på nätet genom att bli den absolut mest streamade stjärnan någonsin utan att ha haft ett regelrätt skivkontrakt.

Där tar dock likheterna med Bieber slut! Trots att han faktiskt är ett år yngre än Bieber så skulle Malone knappast kunna vara mer annorlunda. Här har vi en storväxt, ansiktstatuerad, långhårig kille som fått ett rykte om att vara genomtrevlig och extremt begåvad, samtidigt som han kämpar med många inre demoner och gärna talar öppenhjärtigt om dem.

Med sin enorma världshit “Rockstar” blev Malone snabbt ett hushållsnamn, och det som lockar hans fans är den melankoliska men samtidigt coola framtoning som artisten har, både musikaliskt och privat. Det här är en kille som tonåringar identifierar sig med samtidigt som föräldrarna vill ta hand om honom. Tatueringarna gör att yngre tycker att han är tuff, men han vänliga framhållning gör honom inte till ett hot för de äldre generationerna utan snarare någon man vill krama om. En tuff nallebjörn, en cool son som hamnat lite på villovägar.